LIESBETH ALS SCHRIJVER

Alle belevenissen en verhalen van 
Liesbeth als schrijver

De boeken van Liesbeth

Omdat ik naast het vertalen ook veel boeken redigeer, ben ik een cursus roman-schrijven gaan volgen. Hierdoor kon ik beter beargumenteren waarom een tekst 'niet goed voelde'. Door de opdrachten die in die cursus werden gesteld, begon zich in mijn hoofd een idee voor een verhaal te vormen. Na veel schrijven, herschrijven en bijschaven is daaruit mijn eerste boek ontstaan: Bedrog, een chicklit met een verrassend einde.

Ik ben altijd al fan geweest van verhalen met een onverwacht einde. Daarom werd mijn tweede boek een bundel met negen korte verhalen die misschien net iets anders aflopen dan dat je zou verwachten: Het Raam.

Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van een boek over het leven in Londen door de eeuwen heen. Ik heb zelf in Londen gewoond, gewerkt, en kom er regelmatig. In dit boek onderzoek ik hoe Londen is veranderd vanaf 1461. Waarom vanaf die datum? Nadere informatie volgt.

Mijn boeken worden uitgegeven door CD publishers.

Alle verhalen van Liesbeth als schrijver

Lees in mijn blog wat me bezighoudt rond het schrijven.

Uitgebreide kennisbank

Vertaler

Ik ben schrijver, maar ook vertaler EN>NE. Mijn specialisatie is (Engelse) geschiedenis en kunst- en kostuumgeschiedenis.

Ontdek mijn andere blogs

Ik schrijf blogs over Londen, vertalen, schrijven en Zutphen. Lees hier andere blogs van mij.

Contact

Naam

E-mail
Bericht
0 of 350
>